Pra-Reunion la konon

Posted on
  • Friday, January 21, 2011
  • by
  • fathiah
  • in
  • Labels: , ,
  • Bintang Sidewalk Cafe - [pra reunion la konon. Jamal, (2011)]
    Mlm td gathering ramai2 (mne y ade jela) kt Bintang Sidewalk Cafe (kt seksyen 7, bersebelahan pasaraya bintang). Yang berkesempatan datang Aku|Tiqa|Jamal|Wawi|Putra|Arip|Fun|Emad|Bazil|Onney. 

    Perjumpaan nie x dirancg so x ramai y dpt dtg. Aku pon last2 minute dpt tawu, elok je lps makan kt umah sewa burbbb kenyang, tup tap Putra call suh dtg. Ceit, aku dah kenyang la huhu.... 10 minit kemudian aku pon sampai, pekena fresh oren 1. Pas2 bru bazil n onney sampai. 20 minit kemudian tiqa join skali, tp die dtg sekejap je pas2 terus balik. Bad x dpt dtg sbb die lmbt diberitau, tp sempat la chit chat sket2 ngan die pakai hp wawi. Die mintak aku suh emad pass barang die kat aku, tp die x bgtau aku pe die. Aku pon bgtau la emad, "mad, Bad suh pass brg die kat aku!" 

    Emad mcm xyakin je tgk muke aku, die pon msg2 somebody, then bru die g kt aku dgn membawa sampul berwarna putih. Gler ahh..., die nk suh aku bg shabu ke? berdebar hati aku nie... Pas2 sblm die nk bg bende tue, die pesan ko tawu x ape dlm sampul nie? aku ckp ntah le, ape die?

    Then die bkk n tunjukkan kat aku. Ko tawu x bende nie mahal, y satu nie harga die RM1500 n yang satu lagi harga die RM700! So ko tambah le berapa ribu harga suma nie. Aku bagi kat ko dua bende nie ok. Klo hilang ko kene ganti tau?! Mak aii... mahai nyer, bende kenot mcm nie pon mahal ye. Takut aku nk tlg simpankan. Klo hilang bende nie, xpsai2 kene ganti huhu.... Ok2 aku akan simpan sebaik2nya. Balik tue aku terus simpan kt peti besi rumah aku. Aku cpt bgtau Bad suh die ambek brg die secepat y mungkin. Aku xmo pegang lama2, takut umah aku kene masuk pencuri ka, polis dtg serbu ka wuhuhuhu... 

    (Korang rase barang ape y dimaksudkan huh?)


    ..::Powerful Words Of The Day::..

    Share


    2 comments:

    NueLz said...

    alar...yg emad slalu kecoh2 tuh....emas ke? hahaa...beli jerk gelang emas...kan senang..

    fathiah said...

    hahaaa.... aku pon thinkin the same things here...
    klo beli gelang emas ka, cincin emas ka... kan bley pakai.... bende tue klo beli mne bley pakai... simpan je, nnt hilang kn dah sia2.... huhu...

    Post a Comment