J-Rocks vs Gensekii vs L'Arc-en-Ciel

Posted on
  • Tuesday, February 1, 2011
  • by
  • fathiah
  • in
  • J-Rocks vs Gensekii vs L'Arc-en-Ciel

    So korang ingat x lagi post entry aku smlm?! LOL the one about the song that I heard at XAMFM, a malay songs that was played and I wasn't figured out whose is the singer! Well, I just found it today... And sadly it wasn't a malay songs after all. It was an Indonesian Band called J-Rocks.

    Erk ok, mesti ramai y akan salah anggap J is stand for what!? Aku pon mule2 thought the same as everybody thinking about. Well we used of the word J-Pop which refer as Japanese Pop Music. So everyone was thought that J-Rocks will be refer to Japenese Rocks as these group is mostly influence by japanese band. But sangkaan aku n seangkatan agak meleset iaitu 'J' isn't refer as to Japanese, instead it is refer as to Jakarta, where the band was formerly came from Jakarta, Indonesia.
    Hahahahaaa.... I was shock too, tipah tertipu lagi wakakakaaa.....

    Then after 2-3 hari, I was then found an article from ohbulan.com about a new group from Malaysia yang really influence by japanese band just like the J-Rocks band. Band ini diberi nama Gensekii, mendapat inspirasi daripada band-band yang sedia ada seperti The Predator, X-Japan, Glay, L’Arc-en-Ciel, Asian Kungfu Generation, Neo Universe, Deen & lain-lain. 


    Perghhhh..... hahahaaa.... boley tahan ek.... aku mmg dah lama nk sgt klo malaysia ade group y hebat mcm group2 y ade kt jepun nie... Album diorg uhmm... ntah le x bnyk maklumat psl group diorang y aku bley search kt enjin pencarian google nie.... so aku pon xtawu la ade ke x album y diorg kuar kan... single jela kot hahahaaa.... Nah nie la Enjoice single terbaru mereka berjudul 'Jauhi Aku'. But then, aku rse lagu nie terlalu biase bg aku... xde sesuatu y luar biase@ketara, maksd nyer, lagu die just okay je.... I really hope it was so gempaks gler.... Atleast klo kuarkan single sepatutnye lagu tue sangat best glerrrrr.... I'm so frustrating, but then lagu tue bkn la x sedap just too biase je huhu.... Kire lagu tue, bkn lah lagu y bley buat aku play banyak2 kali... setakat pasang 2-3 kali dah bosan.... huhu.... tp lagu Pelangi Putih 'acoustic version' I think it is quite good actually. Anyway, they are still young n they still have time to upgrade la.... Well, I'll be looking forward into these group. I hope that these group bley pergi jauh. Bley msk ke jepun ke huhu.... 

    Ok lah, nnt aku update maklumat psl group neh lg...

    ~To Be Continue~

    2 comments:

    Betta sp said...

    duk layan lagu link n lost heaven(L'arc en ciel) , 2 lagu tue je yg best

    fathiah said...

    cbe try dgr lagu DIVE TO BLUE,
    Driver's High,
    Niji,
    The Fourth Avenue Cafe....

    nk link bkk kt http://wokeh.blogspot.com/2011/01/j-rocks-vs-larc-en-ciel.html

    Post a Comment