Kena Saman JPJ?

Posted on
  • Saturday, February 19, 2011
  • by
  • fathiah
  • in
  • Korang pernah kena saman x?
    Saman JPJ? Jahanam Jahat Punya Jenjalan?!!

    Skrg nie ada application secara online utk check saman JPJ utk kemudahan org awam.
    X ssh pon, korang just perlu mskn no IC, pas2 akan tertera la bilangan saman y korg dah lakukan dan jenis kesalahan tersebut. Okay, click [LINK] nie utk check klo2 korg ade saman JPJ.
    [Step1] okay mula2 korang kene mskn no IC dulu ye

    [Step2] then, jumlah saman anda akan tertera
    [Step3] lps anda click lg, die akan paparkan jenis kesalahan dan jumlah saman y dikenakan!

    [Step4] Perghh... bley tahan jugak ye gengster aku kt jalan raya...
    RM 300 + RM399 + RM5000 = RM5699,
    Arghhhh mne nk korek nie!!! Lebih mahal dari harga kos kerugian teflon y lebur.


    ..::Powerful Words Of The Day::..

    4 comments:

    NueLz said...

    hahahahahaha...bengong...aku kena gak...anak ayam...baka lembu baek plak kena sman rm5000...cibai!

    fathiah said...

    hahahahaa.... ko pon kene saman jugak ke?
    haha.... berdegho jantung aku.... wahaha...

    NueLz said...

    tau takpa!! aku kena saman jugak!! damn!! mana nak cekau dwet neh!!!!

    sazali yusof said...

    hahaha bace post ni baru teringat lesen dah MATI!!!!

    Post a Comment